Ανθρώπινο δυναμικό

Το ανθρώπινο δυναμικό είναι το δυνατό μας σημείο.

Η δραστηριοποίηση 30 και πλέον ετών στο χώρο, έχει εξοπλίσει τα μέλη της ομάδας της Sound & Visual με γνώση, εμπειρία και εξειδίκευση.
Όλοι μαζί, έχοντας ως στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, δεσμευόμαστε να λειτουργούμε πάντα σε υψηλό επαγγελματικό επίπεδο, παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, με ήθος, αφοσίωση και αξιοπρέπεια.

Στόχος μας

Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε αξιόπιστες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες, με ευελιξία και επαγγελματισμό. Οι πελάτες μας κι εμείς γινόμαστε μία ομάδα με κοινό στόχο τη μεγιστοποίηση της επιτυχίας της εκδήλωσής σας.

Περισσότερα

Τμήματα

Η εύρυθμη λειτουργία όλων των τμημάτων και ο απόλυτος συντονισμός τους, εγγυώνται τον άρτιο σχεδιασμό και την επιτυχημένη διεξαγωγή κάθε είδους εκδήλωσης που αναλαμβάνει η εταιρεία μας

Περισσότερα

Ανθρώπινο δυναμικό

Η εμπειρία των στελεχών μας αποτελεί χαρακτηριστικό γνώρισμα και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της εταιρίας μας

Περισσότερα

Πιστοποιημένη ποιότητα

Με πιστοποιήση στην διαχείριση της ποιότητας, η εταιρία μας δεν υπόσχεται αλλά εγγυάται την άψογη διοργάνωση της εκδήλωσής σας

Περισσότερα

Η PRG Alliance είναι το κορυφαίο διεθνές δίκτυο εταιρειών που συνεργάζονται για να παρέχουν πρόσβαση σε υψίστης ποιότητας τεχνολογία και υπηρεσίες παραγωγής εκδηλώσεων, προσφέροντας στους πελάτες τους ολοκληρωμένη υποστήριξη παγκοσμίως ενώ βασικός της στόχος είναι ο προϋπολογισμός για κάθε εκδήλωση να αφιερώνεται στο μεγαλύτερο ποσοστό του στον εξοπλισμό που θα χρησιμοποιηθεί και όχι στα έξοδα μεταφοράς.