Πιστοποιημένη ποιότητα

Με πιστοποιήση στην διαχείριση της ποιότητας!

Από το 2008, η εταιρεία μας, για την εξασφάλιση ενός αποτελεσματικού συστήματος οργάνωσης, διοίκησης και λειτουργίας, καθώς και για τη διαχείριση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών της είναι πιστοποιημένη με το Διεθνές Πρότυπο ISO 9001/2008.

Η ποιότητα που έχει πιστοποιηθεί με το ISO είναι άλλη μία απόδειξη ότι ο προγραμματισμός, η μεθοδικότητα και η ικανότητα των στελεχών μας αποτελούν τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της SOUND AND VISUAL, πάνω στα οποία στηρίζεται η επιτυχία των εργασιών που αναλαμβάνουμε.

Στόχος μας

Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε αξιόπιστες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες, με ευελιξία και επαγγελματισμό. Οι πελάτες μας κι εμείς γινόμαστε μία ομάδα με κοινό στόχο τη μεγιστοποίηση της επιτυχίας της εκδήλωσής σας.

Περισσότερα

Τμήματα

Η εύρυθμη λειτουργία όλων των τμημάτων και ο απόλυτος συντονισμός τους, εγγυώνται τον άρτιο σχεδιασμό και την επιτυχημένη διεξαγωγή κάθε είδους εκδήλωσης που αναλαμβάνει η εταιρεία μας

Περισσότερα

Ανθρώπινο δυναμικό

Η εμπειρία των στελεχών μας αποτελεί χαρακτηριστικό γνώρισμα και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της εταιρίας μας

Περισσότερα

Πιστοποιημένη ποιότητα

Με πιστοποιήση στην διαχείριση της ποιότητας, η εταιρία μας δεν υπόσχεται αλλά εγγυάται την άψογη διοργάνωση της εκδήλωσής σας

Περισσότερα

Η PRG Alliance είναι το κορυφαίο διεθνές δίκτυο εταιρειών που συνεργάζονται για να παρέχουν πρόσβαση σε υψίστης ποιότητας τεχνολογία και υπηρεσίες παραγωγής εκδηλώσεων, προσφέροντας στους πελάτες τους ολοκληρωμένη υποστήριξη παγκοσμίως ενώ βασικός της στόχος είναι ο προϋπολογισμός για κάθε εκδήλωση να αφιερώνεται στο μεγαλύτερο ποσοστό του στον εξοπλισμό που θα χρησιμοποιηθεί και όχι στα έξοδα μεταφοράς.