Τήρηση Πρακτικών Συνεδρίων

Τήρηση Πρακτικών Συνεδρίων

Mε πάνω απο 30 χρόνια εμπειρίας στην τήρηση πρακτικών, είμαστε ο κατάλληλος συνεργάτης για την κάλυψη των συνεδρίων σας

Η εταιρεία SOUND & VISUAL – ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Α. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Α.Ε. δραστηριοποιείται πάνω από 30 χρόνια στα πρακτικά συνεδρίων. Η εμπειρία αυτή, μας δίνει τη δυνατότητα να αντεπεξερχόμαστε αποτελεσματικά στις υψηλές απαιτήσεις των πελατών μας.

Η ταχύτητα στο χρόνο παράδοσης του απομαγνητοφωνημένου υλικού, η ποιότητα και η ακρίβεια του τελικού κειμένου,είναι χαρακτηριστικά που τοποθετούν την εταιρεία μας πρώτη ανάμεσα στις εταιρείες που παρέχουν πρακτικά συνεδρίων.

Η ύψιστη σημασία που δίνουμε στη λεπτομέρεια και στην ποιότητα των υπηρεσιών μας σε συνδυασμό με την πιστοποίηση ISO 9001:2008 που διαθέτουμε, μας έχουν τοποθετήσει στην πρώτη θέση της αγοράς.

Μεταξύ των πελατών μας συγκαταλέγονται όλα τα κόμματα του Κοινοβουλίου, Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου, πλήθος οργανισμών αλλά και ιδιωτικών φορέων.

Η πολυετής συνεργασία που έχουμε με τους πελάτες μας αποδεικνύει έμπρακτα την εμπιστοσύνη την οποία έχουν αποκτήσει στη συνέπεια, στην αξιοπιστία και την υπευθυνότητα της εταιρείας μας στα πρακτικά συνεδρίων.