Τμήματα

Η εύρυθμη λειτουργία όλων των τμημάτων και ο απόλυτος συντονισμός τους, εγγυώνται τον άρτιο σχεδιασμό και την επιτυχημένη διεξαγωγή κάθε είδους εκδήλωσης που αναλαμβάνει η εταιρεία μας.

Η SOUND AND VISUAL – ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Α. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1978 με στόχο την παροχή υπηρεσιών τήρησης πρακτικών συνεδρίων. Στην πορεία, οι υπηρεσίες μας επεκτάθηκαν και στους τομείς του Σχεδιασμού και Τεχνικής κάλυψης συνεδρίων και συναφών εκδηλώσεων.

Η αγάπη για το αντικείμενό μας μας ανέδειξαν σε ένα από τα πλέον αξιόπιστα ονόματα στο χώρο. Κι αυτό γιατί το κάθε τμήμα μας αποτελείται από άρτια εκπαιδευμένους επαγγελματίες, οι οποίοι εργάζονται μαζί με τους πελάτες με κοινό στόχο την απόλυτη επιτυχία της εκδήλωσής σας.
Στην εταιρεία μας λειτουργούν τα εξής τμήματα:

Σχεδιασμός & Τεχνική Κάλυψη συνεδρίων & event

  1. Μελέτη, σχεδιασμός, ενοικίαση, εγκατάσταση και τεχνική υποστήριξη οπτικοακουστικού εξοπλισμού για συνέδρια, ημερίδες, συνεντεύξεις τύπου, εταιρικές εκδηλώσεις και εκθεσιακά περίπτερα.
  2. Μόνιμες εγκαταστάσεις – Μελέτη, Σχεδιασμός και Υλοποίηση

Τήρηση Πρακτικών Συνεδριάσεων

Στόχος μας

Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε αξιόπιστες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες, με ευελιξία και επαγγελματισμό. Οι πελάτες μας κι εμείς γινόμαστε μία ομάδα με κοινό στόχο τη μεγιστοποίηση της επιτυχίας της εκδήλωσής σας.

Περισσότερα

Τμήματα

Η εύρυθμη λειτουργία όλων των τμημάτων και ο απόλυτος συντονισμός τους, εγγυώνται τον άρτιο σχεδιασμό και την επιτυχημένη διεξαγωγή κάθε είδους εκδήλωσης που αναλαμβάνει η εταιρεία μας

Περισσότερα

Ανθρώπινο δυναμικό

Η εμπειρία των στελεχών μας αποτελεί χαρακτηριστικό γνώρισμα και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της εταιρίας μας

Περισσότερα

Πιστοποιημένη ποιότητα

Με πιστοποιήση στην διαχείριση της ποιότητας, η εταιρία μας δεν υπόσχεται αλλά εγγυάται την άψογη διοργάνωση της εκδήλωσής σας

Περισσότερα

Η PRG Alliance είναι το κορυφαίο διεθνές δίκτυο εταιρειών που συνεργάζονται για να παρέχουν πρόσβαση σε υψίστης ποιότητας τεχνολογία και υπηρεσίες παραγωγής εκδηλώσεων, προσφέροντας στους πελάτες τους ολοκληρωμένη υποστήριξη παγκοσμίως ενώ βασικός της στόχος είναι ο προϋπολογισμός για κάθε εκδήλωση να αφιερώνεται στο μεγαλύτερο ποσοστό του στον εξοπλισμό που θα χρησιμοποιηθεί και όχι στα έξοδα μεταφοράς.